Saturday, July 24, 2010

bile dh kering..



ting...tong..!!
assalamualaikum..
aluu...

tau x uniform pe yg aku pki dlm pic uh???
apelg..uniform HK ar..
HK??
housekeeping lah..
knp aku jd HK?
sebab2 utama adelh..
nak cari wet tepi kit...
bukn aku x der wet..
tapi ni aku wat sesaje jer...
cari wet tepi n sesuker jer..
dan juga cari pglmn..
walupn lari bidg yg aku ngah belajar pd waktu ni..
x slhkan mencube kerje 2..
lgpun bukan full time pong...
part time jer...
aku wat every weekend jer..
so x mggangu waktu stdy pong...(eh? base ganu plak)
best tau jd HK ni...
biaselah klu pnt pun...
mane der keje x pntkan...
tapi bile dpt gaji..
puas wo ati...
berbaloi2..
mcm2 wok aku bajar jd HK ni...
bukn sng tau nk sarung kain selimut uh..
kene ade GAYA..baru menjadi...
klu x..herot berot t..
mule2 aku wat..
berat gk selimut ni (sbnrY der prkataan len nm selimut uh..aku lupe)..
skit pingg aku diwatY..
tapi lelame jadi rgn plak..
mgkn lengan aku mkn kuat kot...
haha..
gaji aku x beso mane pun..
biase ar dak prt time..
bape jer kan...
tapi bolehlaa mnmpung mkn mnm aku ni ha..
ok what?!! sape lg nk bagi kan..
family aku pn x kayo mane pun..
erm pe lg ek nk tulis...
hah!!...tmpt aku keje 2..perghhh!!!!
memg tip top,highclass,papelah...
pmndgn die betul2 berhdpn ngan laut...
cantik giler wa ckp lu...
tenang jer..klu sesape nk hnymoon..mmg seswai lah choii...
besh2....!!!!
dahlaa..aku dh x der idea nk tulis per lg...
ni je lah yg aku leh luahkan psl prt time aku..
daadaa...




No comments: